Wij hebben voor jou gevonden: 40506

vacatures

Flexibele Bijbaan Parttime

ASA Talent
Wat je gaat doen Wil jij graag nog wat centjes bij verdienen in de zomervakantie? Of wil jij graag wat geld bij verdienen voordat jij lekker op vakantie gaat? Dan kunnen wij, ASA Nijmegen jou helpen aan een fantastisch baantje. Vind jij het leuk om in de horeca, catering, gastvrouw, schoonmaak, gemeente, administratief of als klantenservice medewerker te gaan werken en ben je bijna klaar met jouw studie, net je eindexamens afgerond of heb jij een tussenjaar?

Docent Lichamelijke Opvoeding

Corbulo College
docent LO

Administratief Medewerker, S3

Raaak Personeel
Wat ga je doen In Dussen zijn wij voor een notariskantoor op zoek naar een Administratief Medewerker die als eerste aanspreekpunt voor cliƫnten fungeert. Jij vindt het net als je collega's belangrijk dat er tijdens belangrijke gebeurtenissen in het leven juiste ondersteuning kan worden geboden. Dit is dan ook precies waar jij en je team wat verder bestaat uit Notarieel Medewerkers en Notarissen voor staat! Of het nu gaat om een trouwerij,

Administratief medewerker 24-32 uur | werkuren in overleg

Van der Lans International
Administratief medewerker voor 24-32 uur per week De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het verwerken van inkoop facturen, partij administratie en assistentie bij de financiƫle administratie. Werk uren kunnen in overleg worden samengesteld, daarbij hanteren wij een flexibele opstelling.

Vacatures bij directe werkgevers?

8.500 vacatures bij directe werkgevers op
Nederland Vacature
Nieuwe vacatures in:

Wij staan voor je klaar!