Terug naar zoekresultaten Magazijnmedewerker dagdienst

Magazijnmedewerker dagdienst

  • Apeldoorn
  • € 13,89 per uur
  • 24 - 32 uur, 3 - 4 dagen per week
  • VMBO/MAVO
  • Wasco

Hey jij! Heb jij zin om te knallen? Wij ook! En daarom zoeken wij toppers die aan de slag willen bij de Wasco in Twello! Voor een lekker uurloon van € 13,89 ga je aan de slag als magazijnmedewerker! Nieuwsgierig naar wat we jou nog meer kunnen bieden? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

wat bieden wij jou

Een lekker uurloon van € 13,89 vanaf 21

Elke week geld op de rekening. Dat is lekker!

Aan de slag in de dagdiensten #hallo weekend

Reiskostenvergoeding naar deze topbaan

Afwisselende werkzaamheden

Fijne collega’s en een prettige werksfeer

wie ben jij

Als magazijnmedewerker is het belangrijk dat je goed met administratie overweg kan. Daarnaast vragen wij het volgende:

  • Je hebt beschikking over eigen vervoer om op locatie te komen
  • Je bent minimaal 3 dagen beschikbaar

wat ga je doen

Je gaat aan de slag als magazijnmedewerker op de afdeling goederenontvangst. Hier ga je de bestellingen die voor het magazijn binnenkomen controleren op correctheid. Dit doe je aan de hand van een pakbon waar alles op staat. Is alles gecheckt en compleet? Lekker bezig! Dan mag je alles klaarzetten, zodat het later naar het magazijn gebracht kan worden.
Is er iets kapot of niet besteld? Jammer! Aan jou de taak om dit te melden en/of terug te sturen! Dit allemaal ga je doen van maandag tot en met vrijdag vrijdag met werktijden van 07:00 tot 16:00. Hallo avond en hallo weekend!

waar ga je werken

Als magazijnmedewerker kom je terecht bij een snelgroeiend bedrijf. Wasco is een groothandel binnen de installatiebranche. Met 50 jaar ervaring zijn ze uitgegroeid tot een landelijk begrip. Ze hebben een online webshop waarmee ze dag en nacht ervoor zorgen dat de klanten worden voorzien van wat ze nodig hebben. Kortom, jij komt terecht bij een top werkgever! Meer weten? Bekijk dan snel het bedrijfsfilmpje hieronder!

Bekijk de Tour de werkvloer

Met de Tour de werkvloer neem jij alvast een kijkje bij jouw nieuwe werkgever 🎥

sollicitatie

Jij bent er klaar voor, dat zie ik nu al. Nu alleen nog solliciteren via de gele knop. Klaar? Via de bevestiging in de mailbox plan je alvast een bel afspraak met ons in! Handig he? Toch nog vragen van tevoren? Onze gegevens staan hieronder. Hopelijk spreken we elkaar snel en start je snel met je nieuwe functie als magazijnmedewerker!

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Lisa

Recruiter