Terug naar zoekresultaten Vaste baan als logistiek medewerker

Vaste baan als logistiek medewerker

  • Hulst
  • € 14,00 - 17,00 per uur
  • Vast dienstverband
  • 40 uur, 5 dagen per week
  • MBO
  • Tempo-Team

Ben jij een ervaren logistiek medewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Tempo-Team hebben wij diverse mogelijkheden voor jou in de regio van Hulst! Hier wacht een wereld aan mogelijkheden voor jou als logistiek medewerker. Wij gaan graag op zoek naar de beste baan voor jou!
Solliciteer op deze functie en verdien tussen de € 14 en € 17 per uur als logistiek medewerker! Ik vertel je graag meer over onze vacatures!

wat bieden wij jou

Een fijn salaris tussen € 14 en € 17 per uur.

Je krijgt een vaste baan bij een mkb-bedrijf

Je mag trainingen en opleidingen volgen

Als je in ploegendienst werkt, krijg je extra geld

Het werk is afwisselend en uitdagend

Je kunt doorgroeien in je werk

wie ben jij

Door jouw ervaring in de logistiek, staan de bedrijven om jou te springen. Want door jouw ervaring kan jij lekker snel aan de slag. Wat wel belangrijk is:

  • Je spreekt vloeiend Nederlands
  • Je hebt een rijbewijs en eigen vervoer. Met het ov kan je niet bij het bedrijf komen.

wat ga je doen

in de rol van logistiek medewerker ben jij enorm belangrijk voor het bedrijf. Want door jou werk, komen de orders op tijd binnen bij de mensen. Werken in de logistiek, kan natuurlijk van alles zijn. Orderpicken, inpakken, laden en lossen of lekker op de heftruck rijden. Jij zal vast en zeker wensen hebben voor een nieuwe baan. En deze wensen willen wij graag weten. Want wij gaan voor jou op zoek naar de best passende baan voor jou! Een soort van andersom solliciteren, dat is toch eens iets anders! Wil jij graag een vast contract? Wil je een certificaat halen of trainingen volgen? Dat kan allemaal via ons. Want hoe belangrijk is het, dat jij het naar je zin hebt op je werk!
#werkplezier #altijdeenbaan

waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

sollicitatie

Ben jij dus als logistiek medewerker op zoek naar jouw vervolgstap? En wil jij graag hulp bij het vinden van een passende baan? Solliciteer dan direct! We nemen binnen een werkdag contact met je op om alles door te nemen. Heb je nog vragen? Dan kan je mij bereiken via de mail of je kunt me bellen. Spreek ik je snel?!

Vragen of hulp nodig?

Customer service medewerker en op zoek naar een nieuwe baan? Tempo-Team heeft volop mogelijkheden. Solliciteer en wij gaan voor jou aan de slag!

Yorinde, Gülistan, Dennie & Wardya

Recruiter