• 22 april 2024
  • vacaturenummer: 588396

Krijg jij energie van mensen helpen, kan jij goed mensen overtuigen en affiniteit met sales? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KPN Klein Zakelijk zijn wij op zoek naar salesmedewerkers om het team te versterken. Als salesexpert doe jij er alles aan om de klanten van KPN Klein Zakelijk van het juiste advies en een passende oplossing. Ook interessant om te weten is dat je zelf bepaalt wanneer je start. Ideaal toch? Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

€ 14,84 - € 17,45 op basis van jouw werkervaring

een bonus tot € 400 per maand

tussen de 24 en 40 uur werken, wat jou uitkomt

werken in het kantoor naast de mooie Erasmusburg

pensioen opbouwen via Randstad

jaarlijks € 1500 budget jouw ontwikkeling

Jij beschikt over veel inlevingsvermogen en bent communicatief sterk. Je weet precies hoe je welke klant te woord moet staan en voorziet ze allemaal van een goede oplossing te voorzien. Je kan goed luisteren, je vraagt doorvragen en je schakelen tussen verschillende taken. Ook weet jij de behoeftes van de klant goed te achterhalen waardoor je de juiste oplossing kan bieden. Daarnaast beschik je over de volgende aspecten:

  • minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • ervaring in een klantgerichte functie is een voordeel;
  • je bent beschikbaar om te werken voor min. 2 avonden in de week (tot max. 20.00 uur), minimaal 1 keer per 4 weken op vrijdag en 1 keer per 4 weken op zaterdag.

Als salesmedewerker ben jij het gezicht van KPN. Jij helpt klanten bij verschillende vragen en kan precies inschatten wat hun behoeftes zijn. Jij weet precies welke extra diensten, voordelen en leuke extra’s bij de klant zou passen en pakt ook elke kans op dit te verkopen.

Jouw harde werk gaat natuurlijk niet onbeloond. Uiteraard kan je rekenen op een goede bonus. Deze is direct gekoppeld aan het aantal sales dat jij gemaakt hebt. De bonus kan bij een fulltime dienstverband oplopen tot ca. €400,- per maand. De bonus wordt uitgekeerd in waarde cheques die inwisselbaar zijn bij de grote webshops in Nederland.

Voor jouw beeldvorming hebben we je werkzaamheden even op een rijtje gezet:

  • telefonisch te woord staan van klanten;
  • beantwoorden van klantvragen op het gebied van telefonie en internet;
  • advies geven aan klanten over producten van KPN;
  • passende oplossingen bieden voor eventuele problemen;
  • meedenken over verbeteringen binnen de verschillende processen.

Bij KPN Klein Zakelijk kom je werken in een leuk en dynamisch team. Daarnaast kom je te werken op de mooie KPN-locatie in Rotterdam naast de Erasmusbrug. Deze centrale locatie is maar drie minuutjes lopen van het metrostation Wilhelminaplein. Vanaf hier kun je de hele skyline van Rotterdam zien. Ook fijn om te weten is dat je bij deze functie gedeeltelijk vanuit huis (60%) en op het hoofdkantoor van KPN (40%) werkt!

Denk je dat jij en KPN elkaar gelukkig gaan maken? Solliciteer dan vandaag nog!

Zo verloopt het solliciteren via Randstad. Ontdek hoe we jou kunnen helpen om een baan te vinden.