Terug naar zoekresultaten Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

  • Waalwijk
  • € 2.500 - 2.600 per maand
  • Vast dienstverband
  • 32 - 40 uur, 4 - 5 dagen per week
  • VMBO/MAVO

Zoek jij als magazijnmedewerker een baan voor overdag, van maandag tot en met vrijdag, waar jij je kan bezig houden met in- en uitgaande transporten, alsook met het beheer en inrichting van een magazijn? Zoek jij ook nog eens een werkgever waarbij je gelijk een vast contract kan scoren, waarbij bovendien de werknemerstevredenheid super hoog ligt? Een gouden combinatie toch? Hebben wij jouw aandacht?

wat bieden wij jou

Minimaal bruto maandloon van €2500 (o.b.v. 40 uur)

Direct een vast contract

32 - 40 uur per week

Mooie en schone werklocatie

Veel groeiperspectief

Hoge werktevredenheid bij het personeel

wie ben jij

Jij als magazijnmedewerker vindt het mooi om in het gehele logistieke proces jouw bijdrage te leveren. Daar krijg jij energie van. Dat doe jij, bij deze werkgever, samen met twee andere collega's die daar al jarenlang werken. Samenwerking staat daarom ook bij jou hoog in het vaandel. Samen maken jullie er een feestje van en tegelijkertijd werken jullie keihard door om alles geregeld te krijgen. Wat vindt de werkgever nog meer belangrijk in hun nieuwe medewerker? Check even onderstaande bullets:

  • Je hebt magazijnservaring en je hebt de beschikking over een heftruckcertificaat (of wil deze halen)
  • Je kan goed overweg met de PC om bijvoorbeeld inkomende goederen te verwerken in het systeem
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar (vrijdag verplicht)

wat ga je doen

Jij als magazijnmedewerker ontvangt de bestelde goederen, lost ze vervolgens en je zorgt voor de juiste opslag. Je controleert alles aan de hand van bonnen en jij checkt de kwaliteit. Wat voor hen heel belangrijk is. Je verwerkt vervolgens alles in het systeem. De volgende taak voor jou zou kunnen zijn dat jij goederen verzendklaar maakt en er voor zorgt dat alles nadien geladen wordt.

Tussen het magazijnswerk door heb jij veel contact met je collega's. Bijvoorbeeld met de binnendienst. Dat zou kunnen gaan om verschillende orders waarbij zij betrokken zijn. Fijn dat zij meedenken met jouw tip met betrekking tot een bepaalde order.

Aan het einde van de dag heb je ook nog een bespreking met een projectgroepje waar jij aan deelneemt. Lekker meedenken met het bedrijf. Wat gaat goed? Wat kan beter? Daar luistert de werkgever erg graag naar. Het is ook niet voor niets dat hun werktevredenheid en betrokkenheid zo hoog ligt.

waar ga je werken

Goed om te weten: wanneer je solliciteert op deze vacature, geef je aan dat je interesse hebt in een baan die overeenkomsten heeft met de tekst van de vacature. Een van onze collega's neemt contact met je op om te kijken welke baan het beste bij jou past! Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de tekst van de vacature.

sollicitatie

Wil jij razendsnel de volgende stap zetten? Waar wacht je nog op? Solliciteer nu en laat het avontuur beginnen!

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Yorinde, Gülistan, Dennie & Wardya

Recruiter