• 22 april 2024
  • vacaturenummer: 573506

Weet jij klanten altijd te overtuigen en beschik jij over veel doorzettingsvermogen? Kan jij je goed inleven in andere en ben je communicatief sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KPN Klein Zakelijk in Rotterdam zijn wij op zoek naar Klantexperts Sales. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

€ 14,84 - € 17,45 op basis van jouw werkervaring

een salesbonus die kan oplopen tot €400 per maand

tussen de 24 en 40 uur werken, wat jou uitkomt

werken in het mooie kantoor naast de Erasmusburg

pensioen opbouwen via Randstad

jaarlijks € 1500 budget voor jouw ontwikkeling

Als Klantexpert ben jij een echte doorzetter en weet jij iedereen te overtuigen. Je kan goed luisteren en doorvragen en kan zo precies inspelen op de behoeften van de klant. Daarnaast ben je commercieel ingesteld en weet je precies hoe je je eigen doelen kunt behalen. Verder beschik je over de volgende aspecten:

  • minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • ervaring in een commerciële functie is mooi meegenomen;
  • je bent beschikbaar om te werken voor min. 2 avonden in de week (tot max. 20.00 uur), minimaal 1 keer per 4 weken op vrijdag en 1 keer per 4 weken op zaterdag.

Jij bent het eerste aanspreekpunt van klanten van KPN en daarmee laat jij de eerste indruk achter. Je hebt klanten die vragen hebben over hun abonnement, factuur of verbruik. Jij neemt de zorgen van klanten weg door de juiste oplossingen te bieden. Ook zie jij in elk gesprek een mogelijkheid om te verkopen. Of het nou gaat om een pakket compleet te maken, extra diensten aan te bieden of te wijzen op de voordelen en andere leuke extra’s die KPN te bieden heeft, jij weet precies hoe je dat moet aanpakken.

Jouw harde werk blijft natuurlijk niet onbeloond. Uiteraard staat er een mooie bonus op je staat te wachten. De bonus is direct gekoppeld aan het aantal door jou gemaakte sales. Deze bonus kan bij een fulltime dienstverband oplopen tot ca. €400,- per maand. De bonus wordt uitgekeerd in waarde cheques welke inwisselbaar zijn bij de grote webshops in Nederland.

Voor jouw beeldvorming hebben we je werkzaamheden even op een rijtje gezet:

  • telefonisch te woord te staan van klanten;
  • vragen beantwoorden over producten en diensten van KPN;
  • klanten overtuigen van producten en diensten van KPN;
  • advies geven aan klanten over producten van KPN;
  • passende oplossingen bieden voor eventuele problemen.

Bij KPN Klein Zakelijk kom je werken in een gezellig en levendig team. Of het nu in real life of online is, in dit team wordt hard gewerkt én hard gelachen. Ook staan de trainers, procescoördinatoren en chapter coaches staan klaar om te helpen je KPN-carrière tot een succes te maken. Na het afronden van je training krijg je de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Als je op kantoor werkt, zit je in het mooie KPN-gebouw naast de Erasmusbrug. Deze locatie ligt op maar drie minuutjes lopen van het metrostation Wilhelminaplein. Een toplocatie dus!

Zie jij zelf al werken als Klantexpert van KPN? Solliciteer dan vandaag nog!

Zo verloopt het solliciteren via Randstad. Ontdek hoe we jou kunnen helpen om een baan te vinden.