Terug naar zoekresultaten Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst

  • Dongen
  • 40 uur, 5 dagen per week
  • Geen
  • Ecco

Wachten is niet langer nodig: deze baan bij ECCO voorziet jou van een vast rooster met uren-garantie én doorgroeimogelijkheden! Run jij op stabiliteit? Dan run je met Ecco! Lees snel deze vacature om meer te weten te komen over de baan als medewerker technische dienst.

wat bieden wij jou

Salaris dat past bij je ervaring

Werknemerskorting en voordelen!

Opleidings- en doorgroeimogelijkheden

Minimaal 25 vakantiedagen en 4,5 ATV dagen!

Gegarandeerd fulltime werk

De leukste bedrijfsevents!

wie ben jij

Jij hebt al ervaring als storingsmonteur, dus jij kan zo lekker aan de slag als medewerker technische dienst bij Ecco. Daarnaast:

  • Heb je een relevante afgeronde opleiding aan het MBO of MTS-niveau 3 of 4;
  • Ben je fulltime beschikbaar en ook inzetbaar voor oproepdiensten;

wat ga je doen

Ben jij de elektrospecialist die wij zoeken? Met jouw kennis en ervaring zorg je ervoor dat de machines in topconditie zijn. Als medewerker technische dienst zorg je ervoor dat alles op de productieafdeling gesmeerd blijft verlopen. Je krijgt de vrijheid om je kennis in te zetten en nog meer kennis op te doen. Daarnaast kun je initiatief nemen en advies geven. Verhelp jij die storing wel even? Verzorg jij preventief onderhoud? En durf je te instrueren over correct machinegebruik? Veiligheid en projectplannen zijn jouw tweede natuur!

waar ga je werken

Ons leer wandelt overal op straat rond, en dat zul je met trots aanschouwen! Als onderdeel van ons diverse team kom je als medewerker technische dienst in een wereld vol ontwikkeling. Je werkt in een organisatie met 20.000 wereldwijde collega’s en gedeelde trots voor onze creaties. Uit ons Dongen komt het leer voor exclusieve tassen en high-end merken, en uiteraard de schoenen van ECCO.

sollicitatie

Nu je helemaal tot hier gelezen hebt, kun je net zo goed even solliciteren. Wie weet heb je na een gesprekje al een rondleiding datum op zak voor deze functie als medewerker technische dienst! Bel of app me gerust op 0765211818 als je meer te weten wil komen. Ik kan niet wachten!

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Yvonne, Eleonore & Kim

Recruiter