Terug naar zoekresultaten Horeca medewerker Chassé Theater

Horeca medewerker Chassé Theater

  • Breda
  • € 13,27 per uur
  • 20 - 24 uur, 3 dagen per week
  • HAVO/VWO
  • Chassé Theater

Werken tijdens de leukste voorstellingen? En dat in het mooiste theater van Breda? Gaaf! Als horecamedewerker vind jij niets leuker dan mensen een onvergetelijke dag bezorgen. Een ideale baan om te combineren met je studie of andere bezigheden! Ga aan de slag als horecamedewerker bij het Chassé Theater!

wat bieden wij jou

Een salaris van € 13,27 per uur! Kassa!

Werken in het grootste theater van het zuiden!

Werken wanneer jij dat wil!

De gezelligste collega's!

Gratis trainingen & cursussen!

wie ben jij

Jij weet als geen ander was gastvrijheid is. Je vind het niet erg om in de weekenden te werken. En nog belangrijker; jij hebt er vooral heel veel zin in! Verder;

  • Woon in de omgeving Breda
  • Ben jij flexibel
  • Ben je 18+

wat ga je doen

Als medewerker in de horeca zit je nooit stil. Jij zorgt er voor dat gasten bij binnenkomst al zo goed mogelijk ontvangen worden! Met een glimlach neem jij de jassen aan zodat de gasten zonder zorgen de zaal in kunnen. Dankzij jou is de voorstelling al goed begonnen!

Jij bent van alle markten thuis! Je kan lekker doorwerken en vind de drukte heerlijk. Als het pauze is spring jij achter de bar om mensen te voorzien van de lekkerste drankjes en hapjes. Gezellig een praatje maken natuurlijk niet te vergeten! Dit alles doe je natuurlijk niet alleen! Met jouw gezellige collega's zorg je dat alles vlekkenloos verloopt.

Die jassen die je voor de voorstelling op hebt gehangen? Die overhandig jij na afloop met diezelfde glimlach weer terug! Door al die afwisseling is jouw avond zo voorbij gevlogen. Voor je het weet zit je dienst er al weer op en kun je voldaan naar huis!

waar ga je werken

Als horecamedewerker ga jij aan de slag bij het Chassé Theater in Breda. Het grootste theater van het zuiden! Met meer dan 400.000 bezoekers per jaar is hier geen sprake van stilzitten! Super gaaf!

Bekijk de Tour de werkvloer

Met de Tour de werkvloer neem jij alvast een kijkje bij jouw nieuwe werkgever 🎥

sollicitatie

Het kan niet anders dan dat jij na het lezen van deze vacature enthousiast bent geworden. Super! Solliciteer direct! Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op zodat jouw avontuur bij het Chassé Theater kan beginnen!

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Sharona Westergaard

recruiter