Terug naar zoekresultaten Logistiek medewerker

Logistiek medewerker

  • Aalsmeer
  • € 14,83 per uur
  • 20 - 25 uur, 5 dagen per week
  • Basisonderwijs

Wil jij snel veel geld verdienen? Kom dan werken op de bloemenveiling als logistiek medewerker! Je krijgt € 14,83 per uur, ook als je nog geen 21 bent. Je werkt van 06:00 - 12:00 en bent daardoor altijd 's middags vrij. Heerlijk toch? Iedereen is welkom! Je hebt geen ervaring nodig en mag zelf bepalen voor hoe lang jij beschikbaar bent. Vandaag solliciteren = deze week nog starten!

wat bieden wij jou

Salaris van € 14,83 per uur

In de middag altijd vrij!

Werkweek van 20 - 25 uur

Vandaag solliciteren = deze week al starten

Geen ervaring nodig!

Je werkt op de bloemenveiling in Aalsmeer

wie ben jij

Als logistiek medewerker op de bloemenveiling werk je lekker fysiek. Dat vind jij niet erg, jij bent juist graag lekker in beweging! Daarnaast vind je het niet erg om vroeg op te staan. Je begint hier namelijk al om 06:00 uur. Daardoor ben je wel áltijd vroeg klaar.

  • Je bent fysiek fit
  • Je spreekt Nederlands
  • Je woont in de buurt van de bloemenveiling of hebt eigen vervoer

wat ga je doen

Als logistiek medewerker ga je aan de slag met allerlei mooie bloemen. Jij zorgt ervoor dat deze bloemen op de juiste plek in het magazijn komen te staan. Hiervoor rijd je rond op een EPT, dat is een kleine elektrische wagen. Daar hoef je geen rijbewijs voor te hebben. Ook krijg je een oortje in die jou verteld waar je naartoe moet. Het is een hele leuke baan met gezellige collega's.

waar ga je werken

Je gaat aan de slag als logistiek medewerker bij een MKB bedrijf op de bloemenveiling in Aalsmeer. Hier is het altijd gezellig!

sollicitatie

Kun jij je helemaal vinden in deze vacature? Solliciteer dan snel!

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Lisanne

Intercedenten