Terug naar zoekresultaten Sorteermedewerker

Sorteermedewerker

  • Venlo
  • € 13 - 27 per maand
  • 24 - 40 uur, 3 - 5 dagen per week
  • Geen

*ding dongggg* *ding dongggg*. Een PostNL-pakketbezorger(st)er staat voor de deur met jouw pakketje! Het wordt ook nog eens op tijd bezorgd! Hoe belandt jouw pakketje via een webshop, uiteindelijk binnen een aantal dagen voor je deur? Dat leer je als sorteermedewerker avond PostNL in Venlo! Naast je normale salaris verdien je dagelijks 20% en 30% voor de avond/nachturen!

wat bieden wij jou

Basissalaris van €13,27,- per uur!

Na 22:00 verdien jij €15,92,-

Na 00:00 verdien jij €17,25,-

Reiskostenvergoeding vanaf 6km!

Kans op vast contract na een half jaar.

Werk in de avonduren!

wie ben jij

Yes! Als sorteermedewerker avond bij PostNL Venlo werken wij alleen in de avonduren! Dus jij bent beschikbaar in de avond. Verder vragen wij het volgende:

  • Jij spreekt NL en/of Engels.
  • Jij hebt eigen vervoer om op werklocatie te komen.
  • Jij kan een VOG aanvragen (certificaat goed gedrag).

wat ga je doen

Als sorteermedewerker avond ga jij aan de slag in Venlo! Om 17:30 uur starten wij met het sorteerproces. Na een korte dagstart, gegeven door de teamleider, gaan we aan de slag! Jij krijgt een lijn aangewezen waar jij verantwoordelijk voor bent. Op jouw lijn komen pakketten die gesorteerd moeten worden. Dit doe jij aan de hand van de postcode op het label, of nog makkelijker, met een handscanner! Let wel op: er zitten ook zware pakketten bij. Sommige tot wel 25 kg. Alleen jij vindt dit, als sorteermedewerker avond, geen probleem! Zit de rolcontainer vol met gesorteerde pakketten? Dan vervangen we deze met een lege container en gaan we weer door! Kom je er niet uit? Je collega’s staan je te hulp. Samen sta je sterk!

  • Werkdagen zondag t/m vrijdag
  • Werkuren tussen 17:30-02:00

waar ga je werken

Jij gaat werken in het grote depot aan de Popeweg in Venlo als sorteermedewerker avond. In ons PostNL-depot verwerken wij duizenden pakketten per week. Samen met al jouw internationale collega’s zorgen jullie ervoor dat alles op rolletjes verloopt! Het is ook zeer makkelijk te bereiken met de auto. In verband met onze werktijden is het, helaas, niet mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Er rijden geen bussen of treinen op dat tijdstip.

sollicitatie

Solliciteer vandaag als sorteermedewerker avond bij PostNL in Venlo! Heb je nog vragen voordat je wilt solliciteren, dat kan! Chat, app, sms, email of bel mij! Ik help je graag mee! Na een kort telefonisch gesprek, kan jij op rondleiding komen bij PostNL! Na het solliciteren kan jij ook meteen een telefonische afspraak inplannen. Dan bel ik jou wanneer het jou uitkomt.

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Tarik Inan

Recruiter