Terug naar zoekresultaten Servicemedewerker op de weg

Servicemedewerker op de weg

  • Gouda
  • € 15,00 per uur
  • 40 uur, 5 dagen per week
  • VMBO/MAVO
  • Lavans BV

Hey jij daar! Ben jij een liefhebber van avontuur en ga je graag op pad? Vind je het geweldig om een eigen groep klanten op te bouwen en te koesteren? En wil je iets waarbij geen enkele dag saai is? En elke route een nieuw avontuur betekent? Nou, dan hebben we goed nieuws voor je. Lavans in Gouda is één van de tofste #MKB bedrijven die er is. En zij zoeken nieuwe supersterren!

Stel je eens voor: elke dag op weg zijn en nieuwe plekken ontdekken. En wat ook top is? Je verdient een knap startsalaris van maar liefst €15 per uur terwijl je onderweg bent! Klinkt goed? Dat dachten we al! Dus als je op zoek bent naar een baan die je vrijheid, variatie en een aantrekkelijk salaris biedt, dan is dit absoluut iets voor jou!

wat bieden wij jou

Een goed salaris vanaf € 15,00 per uur!

Goede werksfeer, perfecte balans in werk en privé

Veelzijdige functie met niet alleen maar rijden

Reis- & onkosten vergoeding!

Relaties opbouwen met zowel klant als collega!

Werktijden zijn van 06:00 tot circa 15:00 uur.

wie ben jij

Jij bent een ware asfaltvreter! Vol energie en altijd klaar voor avontuur op de weg. Maar jouw passie gaat verder dan alleen kilometers maken. Jij bent een klantgerichte superheld! Je voelt precies aan wat jouw klanten nodig hebben en je doet er alles aan om hen de allerbeste ervaring te bieden. Jij bent niet zomaar een chauffeur, jij bent de held van de snelweg, altijd inspelend op de behoeften van je klanten. En! Altijd klaar om te schitteren!

  • Je rijbewijs (B) in the pocket;
  • Passie voor klantcontact en samenwerken;
  • Ervaring met het rijden in een busje (Pré).

wat ga je doen

Stap in de rol van klantvriendelijke held en reis door de regio om jouw klanten blij te maken! Niks is te gek voor jouw klant. Met jouw oog voor detail en jouw ongeëvenaarde aandacht? Maak jij elke ontmoeting memorabel. En weet je wat het beste is? Je staat er nooit alleen voor! Samen met jouw geweldige team schakel je soepel tussen de klantenbezoeken door. Terwijl de variërende routes jouw avontuur compleet maken. Dus! Als jij klaar bent om de weg op te gaan, vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en de dag te redden? Dan is dit jouw kans om te schitteren!

  • Ga op pad, met een route die elke dag weer anders is;
  • Signaleer verkoopkansen bij de klant;
  • Ga het gesprek aan, beantwoord vragen en los problemen op.

waar ga je werken

Welkom in de wereld van dit bruisende familiebedrijf: Lavans! Waar elke dag een feestje is en de energie door de gangen stroomt! Ze zoeken naar stralende sterren die perfect in hun team passen. Bij hen ben je geen nummer, maar een waardevol lid van de familie. Voordat je zelfs maar één stap zet naar je nieuwe baan, nemen ze de tijd om jou écht te leren kennen. Zodat je vol vertrouwen aan je avontuur kunt beginnen. Hier draait alles om uitdaging en groei. Jouw ideeën worden met open armen ontvangen. Dus waar wacht je nog op? Laat jouw sprankelende ideeën schitteren in deze dynamische omgeving!

  • Familiebedrijf
  • Volop in ontwikkeling
  • Verkozen tot beste bedrijf in hun branche

sollicitatie

Klaar om naar Lavans te racen? Kom op dan! Klik op de button en vertel ons waarom jij de nieuwe aanwinst bent!

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Ed Versteeve & Rasheed Otto

Meesters in het vinden van MKB werkplezier