Wij hebben voor jou gevonden: 56677

vacatures

Administratief medewerker debiteuren

Carriere

Adviseur geodata

Rijkswaterstaat
Help ons land te beschermen tegen hoog water. Zorg met ons voor de doorstroming op de wegen en vaarwegen en bewaak je onze waterkwaliteit. Als adviseur geodatazorg jij voor adequate geo-informatie, zodat Rijkswaterstaat beschikt over actuele en betrouwbare beheersystemen die nodig zijn voor een goede uitvoering van ons werk. Informatievoorziening en de daarmee samenhangende technologie worden hierbij steeds belangrijker. Gun jij jezelf Rijkswaterstaat? Lees dan snel verder!

Operator Maszyny (Holandia, Zagranica)

No Brothers
Jestes osoba z umiejetnosciami technicznymi , z dużym poczuciem odpowiedzialności, a także posiadający certyfikat na wózek widłowy? Więc możemy cię szukać? Jeśli jesteś otwarty na (nowe) wyzwanie w Beneden-Leeuwen (Gelderland, Holandia), mamy dla Ciebie bardzo fajną pozycję jako operatora maszyn u pracodawcy w branży spożywczej! Zainteresowany? Szybko przeczytaj nasz wakat!

Docent Scheikunde schooljaar 24/25

matchpartner.nl
Ben jij een enthousiaste scheikundedocent die zijn passie voor het vak wil overdragen aan leerlingen op het vmbo, havo en vwo? Matchpartner Onderwijs zoekt een gedreven professional die de nieuwe generatie wil begeleiden op weg naar een veelbelovende toekomst. Als docent scheikunde tweedegraads geef je inspirerende en doelgerichte lessen aan leerlingen op diverse niveaus: vmbo, havo en vwo. Je brengt niet alleen kennis over, maar weet ook de verbinding te leggen met de

Medewerker bediening

Luba

Administratief medewerker banqueting | Technische Universiteit

Appèl Onderwijscatering
Administratief medewerker Banqueting in Delft gezocht! Heb jij affiniteit met lekker eten en drinken, maar beschik jij daarnaast ook over administratieve skills? Ga dan aan de slag bij Appèl, als administratief medewerker Banqueting bij de Technische universiteit Delft. Ons banqueting team is op zoek naar versterking op administratief vlak. Ze staan te springen om jou te ontvangen. Voor deze functie zijn we op zoek naar 2 parttime collega’s.

Vacatures bij directe werkgevers?

8.500 vacatures bij directe werkgevers op
Nederland Vacature
Nieuwe vacatures in:

Wij staan voor je klaar!