Terug naar zoekresultaten Heftruckchauffeur fulltime

Heftruckchauffeur fulltime

  • Gorinchem
  • € 14,20 per uur
  • 38 - 40 uur, 5 dagen per week
  • VMBO/MAVO
  • bv Koninklijke Nl. Glasfabriek Leerdam

Geniet jij ervan om de hele dag lekker te rijden op een heftruck? Dan is deze baan perfect voor jou! Je gaat fulltime aan de slag en heerlijk werken in dagdiensten. Zo heb je in de avonden en weekenden tijd voor jezelf. Hoe fijn is dat! Daarnaast ga je ook nog eens samenwerken met enthousiaste collega's. Ga aan de slag als heftruckchauffeur bij dé glasproducent: Leerdam Crisal Glass in Gorinchem

wat bieden wij jou

Salaris van € 14,20 bruto per uur (21+)

Weekenden vrij!

Fulltime baan met dagdiensten

Reiskostenvergoeding

Werken bij een bekend bedrijf!

wie ben jij

Als heftruckchauffeur bij LCG in Gorinchem ben je enthousiast om snel aan de slag te gaan. Daarnaast ben je:

  •  In bezit van een heftruckcertificaat
  • Fulltime beschikbaar
  • Wil je werken in dagdiensten van 7:30 uur t/m 16:15 uur

wat ga je doen

Als heftruckchauffeur rijd je, lekker logisch, op jouw heftruck in het distributiecentrum van LCG. Je bent verantwoordelijk voor het aanvoeren van materiaal. Je gaat lege pallets aanleveren en volle pallets met glazen wegrijden. Het kan zijn dat je soms jouw collega's op de productieafdeling helpt met inpakken van glazen als jouw werk klaar is. Gedurende de dag kom je verschillende collega's tegen. Super gezellig dus!

waar ga je werken

In Gorinchem word jij onderdeel van een internationaal team. Als heftruckchauffeur ga je aan de slag met enthousiaste collega's om je heen. Tijdens het werk is er ook tijd voor een gezellig praatje. Je voelt je daarom snel thuis. Daarnaast kun je goede arbeidsvoorwaarden verwachten. Zo heb je urengarantie tot fulltime werk. Avonden en weekenden ben je vrij. Yes! Je ontvangt ook een hoge reiskostenvergoeding. Doe je het goed? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien!

sollicitatie

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan als heftruckchauffeur? Wacht niet langer en solliciteer direct! Wellicht heb jij over 2 weken je eerste salaris ontvangen!

Vragen of hulp nodig?

Heb je vragen over deze geweldige vacature? Wees niet verlegen en stel ze gerust!

Claudia en Kim

Recruiter