Terug naar zoekresultaten Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur

  • Weert
  • € 16,31 - 17,64 per uur
  • 40 uur, 5 dagen per week
  • HAVO/VWO
  • Tempo-Team Afval & Recycling

Als chauffeur bij Van Kaathoven werk jij door de hele regio als afvalspecialist. Dik verdienen, voor het avondeten thuis en lekkere uren maken! Kom kennismaken bij Van Kaathoven in Weert!

wat bieden wij jou

Bruto uurloon van €16,31 - €17,64 excl toeslagen

Vaste werkdagen: maandag t/m vrijdag

Vaste werktijden tussen: 07.00 t/m 17.00 uur

Mogelijkheid tot vast dienstverband!

wie ben jij

Ben jij de transporttopper die uitblinkt binnen de afval en recyclingbranche en ben je in het het bezit van onderstaande documentatie dan komen wij graag met jou in gesprek!

  • Jij bent in het bezit van een rijbewijs C en of CE
  • Code 95
  • Digitale bestuurderskaart

wat ga je doen

In deze functie ben je deels als chauffeur aan het werk, maar wissel je ook regelmatig af met je collega chauffeur en ga je lekker fysiek aan de slag als belader. Jullie zijn het visitekaartje van het bedrijf in de wijken waar jij rijdt. Daarbij let je op het efficiënt en veilig uitvoeren van jullie dienstverlening. Want jullie zijn één team met één taak!

waar ga je werken

Onder het motto ‘weg met afval’ richten de vele vestigingen in zowel Brabant als Limburg van dit familiebedrijf zich op afvalbeheer, afvalinzameling en afvalverwerking. Zij zijn de afvalspecialist waarbij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel staan. Als chauffeur-belader ga jij werken bij dit groeiende bedrijf en kom je terecht in een jong en informeel team binnen een professionele organisatie.

sollicitatie

Gaat jouw hart sneller kloppen van werken in een hecht team waar je elkaar afwisselt met het besturen en het beladen van de vrachtwagen? Bereik ons zo snel mogelijk door te bellen op 0499-770790, of stuur een WhatsApp naar 0683665094.

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Tempo - Team Transport Afval & Recycling

intercedent