Terug naar zoekresultaten Voicepicker (EPT)

Voicepicker (EPT)

  • Veghel
  • € 13,27 - 17,81 per uur
  • 24 - 40 uur, 3 - 5 dagen per week
  • VMBO/MAVO
  • Kuehne en Nagel Logistics BV

Kom jij werken als voicepicker bij Kuehne+Nagel? Goed idee zeg! Je verdient tot wel €17,81 per uur, werkt in een gezellig en divers team, kiest zelf hoeveel dagen je wilt werken en krijgt een luxe reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer!! Solliciteer nu en plan morgen nog jouw rondleiding in het magazijn van Kuehne+Nagel in!

wat bieden wij jou

Tot €17,81 per uur, lekker toch?

Toeslag als jij de ploegen draait! (tot 45%)!

Vergoeding voor de kilometers die je aflegt;)

Werkuren die bij je passen (vanaf 24 tot 40 uur)

Gezellig & divers team!

wie ben jij

Ben je onze nieuwe voicepicker? Dan ben jij:

  • Bereid in 3 ploegen te werken (06:45-14:45, 14:45-22:45 en 22:45 -06:45).
  • Beschikbaar op maandag & dinsdag.
  • Nederlands- of Engels spreken.

wat ga je doen

Als voicepicker verveel jij je niet, want dit werk is lekker afwisselend! Of je nu gewapend met jouw voicepick scanner door het magazijn heen vliegt of verschillende ‘’lekkere’’ producten verzendklaar aan het maken bent: je komt het tegen bij deze geweldige baan!

Daarnaast is deze baan ideaal voor de bezige bijtjes onder ons!! Jij houdt van aanpakken en zet je spierballen graag in, die sportschool mag jij overslaan want in ons magazijn ben je ook lekker fysiek aan het werk! Zie jij jezelf al in het magazijn van Kuehne + Nagel staan?

waar ga je werken

Het gezellige bedrijf waar jij voor gaat werken is Kuehne+Nagel. Het is een wereldwijd transport- en logistiek bedrijf. In Veghel werk jij voor verschillende grote namen. Mars, Unilever en Nestlé zijn drie grote klanten van Kuehne + Nagel. Hoe mooi is het dat jij hier een bijdrage aan kan leveren. En ook nog voor langere tijd want je maakt grote kans op een contract. is voor jou gemaakt toch? Check hieronder hoe je kan solliciteren. Hoppaaaaaaa!

sollicitatie

Genoeg informatie? Solliciteren dan maar! Binnen 24 uur nemen wij contact met je op! Wil je liever een belafspraak maken? Plan die dan even in op de volgende pagina, dan bellen wij sowieso gelegen;)

Vragen of hulp nodig?

Heb jij nog brandende vragen over deze functie? Neem contact op, ik sta voor je klaar!

Cassandra Bolk

junior recruiter