Wij hebben voor jou gevonden: 38309

vacatures

Administratief medewerker (M/V)

FlexVisie
Voor veel mensen ben jij de persoon van het geld! Jij zorgt namelijk voor een vlekkeloze salarisadministratie en dat iedereen op tijd salaris ontvangt. Wordt jij onze graag geziene nieuwe collega op de afdeling Salarisadministratie?

Klantmanager Jeugd

Matchpartner BV
Als klantmanager jeugd vervul je een adviserende en indicerende rol waarbij je veel in contact staat met burgers, collega hulpverleners en netwerkpartners. Met jouw kennis en kunde ondersteun en onderzoek je graag een jeugdhulp aanvraag van een gezin. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder! In deze functie ben je verantwoordelijk voor de zorg die kinderen en jeugdigen krijgen binnen de gemeente. Je signaleert en zorgt voor vraagverheldering, zodat je een goede inschatting

Back-end Developer (medior)

EffectConnect
Back-end Developer (medior) Wil jij in een leuke omgeving verder bouwen aan de backbone van ons Marketplace Integratie Platform? Vind je het leuk om hiermee e-commerce organisaties te helpen efficiƫnter te werken? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken! 40 uur Locatie: Swalmen / Remote Je bent in de gelegenheid om enkele dagen per week op kantoor te werken Je schrijft actief hoogwaardige code die schaalbaar is Je bent in staat complexe tickets

Productiemedewerker

No Brothers
Wil jij je werk door heel Nederland zien terugkomen? Houd je van aanpakken en wil je werken bij een bedrijf met een positieve, ontspannen sfeer? Dan is deze functie als Productiemedewerker wat voor jou!

Horecamedewerker

Luba

Docent Horeca, Bakkerij en Recreatie

Het Goese Lyceum Bergweg
Voor onze gezellige locatie Het Goese Lyceum Bergweg zoeken wij een Docent HBR, 2e graads bevoegd of in opleiding. Het accent ligt echt op kook-en baktechnieken!

Vacatures bij directe werkgevers?

8.500 vacatures bij directe werkgevers op
Nederland Vacature
Nieuwe vacatures in:

Wij staan voor je klaar!