Terug naar zoekresultaten Chauffeur zijlader

Chauffeur zijlader

  • 's-Hertogenbosch
  • € 16,36 - 17,87 per uur
  • 40 uur, 5 dagen per week
  • HAVO/VWO
  • Tempo-Team Transport Afval & Recycling

Als vrachtwagenchauffeur op de zijlader zit je achter het stuur en help je jouw collega's ook mee met laden. Je werkt samen in een hecht team en staat voor elkaar klaar door weer en wind. Je gaat aan de slag in de gemeenten om 's-Hertogenbosch heen. Heb jij nog geen ervaring op de zijlader? Geen probleem! Alles valt te leren hé?

wat bieden wij jou

Een uurloon van €16,36 tot €17,87 per uur

De mogelijkheid tot een vast contract

Fulltime werk in dagdienst met overuren vanaf 40u

Pensioensopbouw vanaf dag 1

wie ben jij

Ben jij de verantwoordelijke vrachtwagenchauffeur op zijlader die wij zoeken? Dan voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C, Code 95 en een geldige bestuurderskaart
  • Je bent elke dag keurig op tijd en flexibel in je werktijden
  • Je bent één dag per maand beschikbaar in de avond of het weekend (inclusief toeslagen)

wat ga je doen

In de ochtend start je bij Afvalstoffendienst in 's-Hertogenbosch rond 07.00 uur. Samen met je collega's rijd je door de aangrenzende gemeentes van 's-Hertogenbosch met ze zijlader. Je gaat door de wijken om huis aan huis afval op te halen. Genoeg te zien dus! Als chauffeur ben jij verantwoordelijk voor je team. Je bent goed achter het stuur door de smalste straatjes en let altijd op de veiligheid. Ook ben je zelf niet vies van hard werken. Je steekt regelmatig ook zelf de handen uit de mouwen bij het laden van bakken. Vervolgens keer je rond 16:00 uur weer terug. Een toffe baan achter het stuur EN in de buitenlucht, wie wil dat niet?!

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij Afvalstoffendienst in 's-Hertogenbosch. Je team bestaat uit gemotiveerde en ervaren chauffeurs en bijrijders. Je werkgebied bestaat uit de regio 's-Hertogenbosch. Afvalstoffendienst is een specialist op het gebied van afval. Als een van de weinige gemeentelijke inzamelaars in Nederland hebben wij een inzamel- en bewaarvergunning én een volledig gecertificeerde dienstverlening op dit gebied. Ons gevaarlijk afval depot voldoet aan alle laatste wettelijke eisen en is 100% klimaatneutraal.

sollicitatie

Wil jij deze kans niet missen? Laat nu direct je sollicitatie achter door te klikken op de button solliciteren. Of neem direct contact met mij op! Je kunt me bereiken op 06-83665094.

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Tempo - Team Transport Afval & Recycling

Intercedent