Terug naar zoekresultaten Vrachtwagenchauffeur ADR

Vrachtwagenchauffeur ADR

  • 's-Hertogenbosch
  • € 16,87 - 18,88 per uur
  • 40 uur, 5 dagen per week
  • HAVO/VWO
  • Tempo-Team Afval & Recycling

Chauffeur KGA, ook wel bekend als klein gevaarlijk afval. Ja daar staat wel iets tegenover! Wat dan? Een maandsalaris tussen de € 2.575 en € 3.000 op basis van 40 uur, vakantietoeslag, een uitdagende baan én hele mooie werktijden! Wie wil dat nu niet?

wat bieden wij jou

Een maandsalaris tussen de € 2575 en €3000 bruto

Minimaal 36 uur per week

Werken voor de gemeente Den Bosch

Nog geen ADR? Tempo-Team verzorgt dit kosteloos!

wie ben jij

Voor een chauffeur van klein gevaarlijk afval vragen wij het volgende:

  • Spreekt de Nederlandse taal
  • In het bezit van rijbewijs C of CE
  • Code 95 en bestuurderskaart
  • ADR certificaat, of bereid deze te halen via Tempo-Team

wat ga je doen

Je dag begint tussen 07:00 en 08:00 vanaf Den Bosch. Je hoofdtaak is gevaarlijk afval ophalen bij verschillende bedrijven in een groot gebied. Het ophalen van gevaarlijk afval gaat gepaard met een strenge wetgeving en eisen gesteld aan voertuig,
chauffeur, documenten en emballage. Jij bent verantwoordelijk om dit netjes volgens de regels uit te voeren. Je bent het eerste aanspreekpunt bij onze klanten, waardoor jij het visitekaartje bent voor je bedrijf. Je laadt jouw wagen met de uit te zetten emballagemiddelen voor de klanten en
zorgt dat alles netjes geladen en afgevoerd wordt. Je rijdt jouw route zo efficiënt mogelijk waarbij
eventuele klant specifieke wensen meegenomen moeten worden. Als je route erop zit zorg je ervoor dat het gevaarlijke afval gelost wordt op het depot, en de juiste afhandeling van alle vervoersdocumenten en routelijsten. Je dag eindigt rond 17:00, om vervolgens te genieten van je vrije avond!

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij Afvalstoffendienst in 's-Hertogenbosch. Je team bestaat uit gemotiveerde en ervaren chauffeurs en bijrijders. Je werkgebied bestaat uit de regio 's-Hertogenbosch. Afvalstoffendienst is een specialist op het gebied van afval. Als een van de weinige gemeentelijke inzamelaars in Nederland hebben wij een inzamel- en bewaarvergunning én een volledig gecertificeerde dienstverlening op dit gebied. Ons gevaarlijk afval depot voldoet aan alle laatste wettelijke eisen en is 100% klimaatneutraal.

sollicitatie

Wil jij deze kans niet missen? Laat nu direct je sollicitatie achter door te klikken op de button solliciteren. Of neem direct contact met mij op! Je kunt me bereiken via 0499-770790 of op 06-83665094.

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Tempo - Team Transport Afval & Recycling

intercedent