Terug naar zoekresultaten Vrachtwagenchauffeur bedrijfsafval

Vrachtwagenchauffeur bedrijfsafval

  • 's-Hertogenbosch
  • € 16,36 - 17,87 per uur
  • 40 uur, 5 dagen per week
  • HAVO/VWO
  • Tempo-Team Afval & Recycling

Hét visitekaartje van de gemeente, dat ben jij als chauffeur bedrijfsafval. Met deze toffe en fysieke baan hoef jij niet stil te zitten. Maar is er ook tijd voor koffie of een babbeltje bij de klant. Lees snel verder wat je bij deze toffe functie kan verwachten!

wat bieden wij jou

Uurloon als chauffeur vanaf €16,36

Je valt onder de Gemeente CAO inclusief toeslagen

Een lang dienstverband bij een stabiele werkgever!

Fulltime werken in dagdienst!

wie ben jij

Als vrachtwagenchauffeur bedrijfsafval ben je enthousiast en niet vlug moe. Je houdt van fysiek werk en werkt graag samen met collega's, je zit namelijk nooit alleen. Wat heb jij nog meer?

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C, Code 95 en een geldige bestuurderskaart
  • Je bent elke dag keurig op tijd en flexibel in je werktijden
  • Jij bent klantgericht en beheerst de Nederlandse taal

wat ga je doen

De ochtend begint rond 07.00 uur voor jou bij de Afvalstoffendienst 's-Hertogenbosch. Jij pakt daar een lekkere bakje koffie met jouw collega chauffeurs en beladers. Samen met je vaste collega ga je vervolgens één van je routes rijden. Vandaag 80 bedrijfsstops, dat betekent aanpoten voor jou en jouw collega! Alles doe je samen, je stapt samen uit en hangt samen de bakken aan de achterlader. Jij stuurt de wagen door de smalle straatjes of over de industrieterreinen. Doorgaans ben je rond 16.00 uur weer terug. Hierdoor kun je in de avond lekker genieten van je vrije tijd!

waar ga je werken

Je gaat aan de slag bij de Gemeente 's-Hertogenbosch. Een bedrijf met veel verschillende afdelingen in Afvalinzameling. Je komt in een tof team terecht en krijgt goede ondersteuning tijdens het inwerken.

sollicitatie

Wil jij deze kans niet missen? Laat nu direct je sollicitatie achter door te klikken op de button solliciteren. Of neem direct contact met mij op! Je kunt me bereiken op 06-83665094.

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Tempo - Team Transport Afval & Recycling

intercedent