Terug naar zoekresultaten Vrachtwagenchauffeur combi

Vrachtwagenchauffeur combi

  • 's-Hertogenbosch
  • € 16,36 - 17,87 per uur
  • 40 uur, 5 dagen per week
  • HAVO/VWO
  • Tempo-Team Afval & Recycling

Ben jij vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en werk je graag in dagdienst? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Met 3 stops en lange afstanden ga jij op pad met de combi. Je start vanuit 's-Hertogenbosch en maakt je ritten door Nederland. Je start vroeg in de ochtend en komt rond etenstijd weer thuis, je maakt dus voldoende uren! Wil je meer weten? Lees snel verder!

wat bieden wij jou

Uurloon tussen de €16,36 en €17,87

Een contract voor bepaalde tijd met urengarantie

Pensioensopbouw vanaf dag 1

Fulltime in dagdienst

wie ben jij

Jij bent een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en werkt graag in dagdienst. Je bent niet bang om veel uren te maken en kan goed omgaan met de planning. Je bent graag in contact met klanten en hebt een uitstekende beheersing over het voertuig. Je blijft goed in contact met de planners en denkt graag mee. Wat heb jij nog meer in huis?

  • Je beschikt over rijbewijs CE, Code95 en een geldige bestuurderskaart
  • Je bent enthousiast en zelfstandig
  • Je beheerst de Nederlandse taal

wat ga je doen

Je start vroeg in de ochtend, starttijden kunnen verschillen van 05.00 uur tot 06.00 uur. Natuurlijk pak je eerst een bakje koffie om de dag lekker te starten. Vervolgens begin je aan je route, je hebt zo'n 3 adressen per dag. Als vrachtwagenchauffeur rijd je met de combi door het land om je klanten te helpen. Je bent rond het avondeten weer thuis zodat je lekker kan genieten van je vrije avond!

waar ga je werken

Je gaat werken bij de Afvalstoffendienst in 's-Hertogenbosch. Je komt terecht in een leuk team en hebt een uitdagende en zelfstandige functie. Kom jij dit team versterken?

sollicitatie

Wil jij deze kans niet missen? Laat nu direct je sollicitatie achter door te klikken op de button solliciteren. Of neem direct contact met mij op! Je kunt me bereiken via 0499-770790 of op 06-83665094.

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Tempo-Team Afval & Recycling

intercedent