Terug naar zoekresultaten Vrachtwagenchauffeur CE rijbewijs nacht

Vrachtwagenchauffeur CE rijbewijs nacht

  • Hedel
  • € 3.000 per maand
  • 38 uur, 5 dagen per week
  • VMBO/MAVO

Rijd jij als vrachtwagenchauffeur het liefste in de nacht?

En zie jij het wel zitten op s' nachts broden bij supermarkten af te leveren?

wat bieden wij jou

Salaris tussen de €17,- en €17,50 bruto per uur

Zelfstandige functie

Je ontvangt reiskostenvergoeding

25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld

Je ontvangt nachttoeslagen

Rijden in de nacht, zonder files

wie ben jij

  • In het bezit van rijbewijs CE en een geldige code 95
  • In het bezit van een bestuurderskaart
  • De bereidheid om verspreid over de hele week, inclusief zondag, te werken

wat ga je doen

Dit is de ideale functie als je een vroege vogel bent en overdag vrij wil zijn. In deze functie rijd je tussen 02.00u en 10.00u met een trekker oplegger en lever je dagvers brood aan bakkerijen en supermarkten.

Je controleert de volledigheid van de zending en meldt ontbrekende producten/middelen. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van de goederen op de aangegeven adressen en je neemt eventuele retourgoederen in ontvangst. En vergeet niet: jij bent het gezicht van de bakkerij naar de klant toe, dus een praatje (ook s' nachts) kan altijd gemaakt worden!

Je krijgt van deze werkgever veel vrijheid om te bepalen wanneer je de weg op gaat; jij bepaalt je eigen rooster! Ze sturen je op pad met nieuw en gedegen materiaal zodat je veilig de weg op gaat.

Uiteraard belonen we je goed met een salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Als ervaren chauffeur kun je bij deze werkgever rekenen op een salaris van ruim € 3000,- per maand op basis van een fulltime functie. Daarnaast ontvang je aantrekkelijke toeslagen voor het werken in de nacht!

waar ga je werken

Deze werkgever is een familiebedrijf dat vanaf 1895 dagelijks vers brood bakt en levert aan haar klanten. Zij onderscheiden zich door het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en streven ernaar om de consument elke dag weer van heerlijk vers brood en verrukkelijk gebak te voorzien.

sollicitatie

Wil je graag eens een kijkje komen nemen in deze bakkerij? En wil je eens ervaren hoe het is om hier chauffeur te zijn? Reageer via de knop 'solliciteren' of bel of WhatsApp mij.

Vragen of hulp nodig?

Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Ferdinand de Winter

Senior intercedent transport